Sommarklätterläger


Sommarläger 2024 - för alla barn och ungdomarAnmälan är nu öppen!


Under sommarlovet 2024 arrangerar Lerums Klätterklubb tillsammans med Grepp sommarläger för barn och ungdomar mellan 6 och 17 år som vill klättra, träna och ha kul tillsammans. Alla barn och ungdomar är välkomna att delta. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du har klättrat tidigare. Vi anpassar klättring och träning utifrån nivån. För att så många som möjligt ska kunna delta är anmälan öppen för alla åldrar samtliga veckor (se dock för ungdomar 14-17 år nedan). Vi delar sedan på plats upp grupperna i lämpliga åldersintervall.


Kul och spännande!


Klättring är världens bästa sport! Genom klättring får ditt barn fantastisk kroppskontroll och lär sig att pusha sina egna gränser framåt, både fysiskt och mentalt. Under sommarlägret får ditt barn möjligheten att träna upp sin förmåga att röra sig i vertikala miljöer. Vi kommer tillsammans att träna både på boulderväggar och repvägg men även göra andra övningar och lekar. Ditt barn får naturligtvis också lära sig om säkerhet kring klättring. Allt i en trygg miljö tillsammans med oss som har lång erfarenhet. Tillsammans skapar vi garanterat en kul och intensiv vecka tillsammans i sommar. Självklart ser vi till att det fylls på med energi så att ditt barn orkar med dagen.


När är lägret?


För barn och ungdomar 6-13 år går det att välja på veckorna 25 (v 25 måndag - torsdag), 26, 27, 28, 32 och 33.


För ungdomar 14-19 år är det v 26 som gäller (de ungdomar som deltagit i klätterskolan under våren har företräde till dessa platser).


Vi träffas måndag - fredag kl. 10-15. (v 25 måndag - torsdag)


Obs! Föräldrar behöver inte vara med på lägret!

Övrig information och anmälan


Priset är 2 500 kr (v 25, 2 000 kr). I priset ingår all utrustning som behövs (skor, sele, krita m.m.). Du får också medlemskap i Lerums Klätterklubb samt en fin t-shirt. Vi serverar varje dag fika och frukt på förmiddagen och eftermiddagen och en god lunch.


Kom gärna 5-10 min innan utsatt tid för att prova ut klätterskor och byta om. Ta med träningskläder, strumpor (att ha i klätterskorna) och inneskor/tofflor att ha i hallen när ni inte har era klätterskor på. Ta även med ett hänglås till omklädningsskåpen och en vattenflaska.


Vi träffas varje dag på Grepp som ligger i Stenkullen (Smedvägen 24). Se hur du enklast tar dig dit på grepp.se.


Observera att anmälan till sommarlägret är bindande. Vid avbokning senare än 14 dagar före start debiteras 500 kr och vid avbokning senare än 7 dagar före start debiteras hela kostnaden. Vid för få deltagare en viss vecka reserverar vi oss för ev. ändringar.


Har du frågor? mejla oss på info@lerumsklatterklubb.se


Vi ses till sommaren!!


Anmälan gör du här!